DA LI JE DIJABETES IZLJEČIV? DR ŠULC


dijabetes

 

Pitanje

 

Dragi dr Šulc,

 

zaista me zainteresirala Vaša stranica i uzbuđena sam zbog mogućnosti „programa liječenja neizlječivih bolesti.“ S obzirom na to da imam dijabetes već četvrtinu stoljeća, probala sam bezbroj različitih ishrana i promjena načina života u nadi da ću izlječiti ovu bolest. Iako sam uspjela smanjiti količinu inzulina koju ubrizgavam svakog dana, nisam još uvijek našla lijek za ovu bolest. Često je dijabetes tipa 2 izlječiv, ali ne i tipa 1, tako sam učena. Da li ste ikada imali pacijente koji su uspjeli izlječiti dijabetes tipa 1, uz pomoć ovog programa neizlječivih bolesti?

 

Odgovor

 

Draga Keti,

 

moji pacijenti su se liječili i od dijabetesa tipa 2 i od dijabetesa tipa 1.

 

Kao što si rekla, dijabetes tipa 2 je izlječiv i želim da znaš da se svaki pacijent kojeg sam imao sa dijabetesom tipa 2, uspjevao izliječiti ako je bio spreman napraviti sljedeće:

 

Program ishrane: 100% biljni program ishrane sa nisko-glikemijskim indeksom.

 

Sva prerađena hrana ima visok glikemijski indeks, što znači da veoma brzo povećava nivo šećera u krvi. Integralne žitarice, povrće, hrana u svom prirodnom stanju, pa čak i većina svježeg voća, ima nizak glikemijski indeks. Dakle, što više prirodne i cjelovite hrane jedete, teže je i sporije vašem tijelu da je probavi i upije, te se zato nivo šećera u krvi ne povećava brzo. Organiziranje programa ishrane, i smanjenje ukupne količine masti u tijelu zajedno sa čišćenjem i stalnim vježbanjem, bilo je dovoljno moćno da eliminira dijabetes tipa 2, kod svih mojih pacijenata, kao i kod pacijenata sa dijabetesom tipa 1.

 

Metode čišćenja: Neka vam organi za eliminaciju budu očišćeni, uravnoteženi i zdravi!

 

Svakodnevno vježbanje i kretanje: Najmanje sat vremena svaki dan!

 

Prestanite jesti nezdravu hranu: Ne smijete jesti bijeli šećer i prerađenu hranu!

 

Svatko može lako sniziti nivo šećera u krvi na normalan u roku od 30 dana na ovom programu. Svatko, čak i ako nema nikakav dijabetes, može sniziti nivo šećera na normalan i prikladan. Nivo šećera u krvi kod dijabetičara prije jela treba biti ispod 6,1, a nakon jela ispod 7,8… Svatko može uspjeti u tome! Pratite svih mojih 20 koraka zdravog života kao što je navedeno u knjizi.

 

Sada, da popričamo o dijabetesu tipa 1.

 

Kažeš da si bila na zdravoj ishrani i promjenila si način života, i da si uspjela sniziti količinu inzulina koju ubrizgavaš svaki dan. Da! Ovo je početak, dokaz, i samo nam je potrebno nekoliko koraka naprijed, kao i blago povećavanje intenziteta programa!

 

Ako se i dalje nastaviš zdravo hraniti i uvoditi promjene u način života, to će ti omogućiti da još više smanjiš unos inzulina, i da ga kao većina mojih pacijenata, u potpunosti prestaneš koristiti.

 

Imao sam mnogo pacijenata sa dijabetesom tipa 1 koji su se oporavili od ove bolesti, izlječili se, izlječili pankreas i u potpunosti prestali koristiti inzulin, ali većina njih je morala uvesti ekstremne i moćne promjene, a moj program za liječenje neizlječivih bolesti je samo početak. Prati taj program, kao i svaki korak iz moje knjige „20 koraka“.

 

Mnogi moji pacijenti, a sada i na stotine njih sa dijabetesom tipa 1 uspjeli su izlječiti svoju bolest i prestati uzimati inzulin, tako što su uveli moćne promjene načina života.

 

Imali smo mnoge pacijente koji su nam pisali, ali svi vi koji čitate ovo, molim vas da mi pišete o svojim pričama izlječenja od dijabetesa tipa 1 i tipa 2, a ja ću to objaviti na mojoj stranici. Zapravo, objavit ću svako čudo izlječenja, tako da ih šaljite. Za naslov pisma stavite „čudo izlječenja,“ pa će mi biti lakše da te priče kasnije svrstam.

 

U redu, Keti, ti ovo možeš napraviti. Imao sam pacijente sa dijabetesom tipa 1 koji su bili bolesni duže od tebe i više od tebe, pa su se u potpunosti izlječili.

 

Hajde da počnemo!

 

Dr Šulc


03. svibnja 2017 by Dina
Komentari isključeni za DA LI JE DIJABETES IZLJEČIV? DR ŠULC