DR ŠULC: AIDS JE NESTAO!


 

Dragi dr Šulc, u sječnju je moj brat otišao u bolnicu nakon što je prije toga pao u kuhinji i udario glavu. Znali smo da nešto nije u redu s njim kada je došao iz Floride da nas posjeti za Božić. Izgledao je bolesno, ali mi nismo bili sigurni da li je stvarno bolestan. Noću se preznojavao i njegove noge su ga izdavale. Došlo je do toga da nije mogao otići do wc-a na vrijeme i također je jedne noći izgubio kontrolu nad crijevima dok je bio u krevetu. Odveli smo ga u hitnu pomoć u Santa Barbari. Oni su napravili dosta testova i utvrdili su da je HIV pozitivan sa uznapredovalim AIDS-om (10+ godina). Doktori su dali procjenu da mu je ostalo još 30 dana života! Medicinski doktori su ga stavili na kemoterapiju sa nekim novim “uzbudljivim” probnim lijekovima. Moja mama i ja smo se složile da želimo biti u bolnici na 24-satnoj njezi (mijenjanje pelena, kupanje i fizička terapija pokretanja njegovih udova), ali nismo željele da on uzima bilo kakvu kemoterapiju ili neke lude nove lijekove. Smislile smo plan da po smjenama budemo u bolnici za vrijeme raspodjele lijekova da bismo tako mogle odnijeti kući te prepisane lijekove i baciti ih. Jedina stvar koju smo mu davale bio je organski sos od jabuke sa vašom Super hranom plus u prahu. Nastavile smo sa davanjem sosa od jabuke i Super hranom plus i moj brat je prešao put od mrtvačke postelje u bolnici do toga da je ponovo počeo pričati, da je prohodao, da je mogao ići sam na wc, a novi krvni nalazi pokazali su da je njegova krvna slika u redu i zdrava u svim segmentima i da nema više AIDS-a. Tek je ožujak, a mi smo vidjeli toliko napretka! Doktori će zabilježiti da su njihovi lijekovi bili uspješni u lječenju, ali mi znamo da je sve to vaša zasluga, dr Šulc. To je čudo dr Šulca! Hvala vam što ste spasili život mom bratu.

 

Ana, S., Karpinterija, Kalifornija, SAD

 

ODGOVOR

 

Draga Ana,

 

Ti si nevjerovatna! Upravo to su napraviti rođaci mnogih mojih pacijenata: bacili su otrovne čudesne lijekove u WC i dali su svojim rođacima ljekovito bilje umjesto toga. Koga briga tko će dobiti zasluge za izlječenje? Najbitnije je da je tvoj brat ŽIV i da postaje JAČI!

 

HIV i AIDS

Svi dođu dotle kada se jednom zaraze HIV-om. HIV može biti prikriven u nečijem tijelu mjesecima, desetljeće ili čak zauvijek. To ovisi do nečijeg nivoa zdravlja, nečijeg životnog stila i snage nečijeg imunitetnog sustava. To se zove asimptomatična HIV infekcija, što jednostavno znači da netko ne mora imati bilo kakav simptom povezan sa tom infekcijom.

 

Asimptomatična HIV infekcija može napredovati do simptomatične HIV infekcije, što znači da će onaj koji je zaražen početi primjećivati da ima simptome posjedovanja ove infekcije, kao i da ima oslabljen imuninitetni sustav zbog toga. Siptomi su poput većine virusnih infekcija i uključuju groznicu, znojenje, osipe po mišićima i natečene limfne čvoriće.

 

HIV se na kraju može pretvoriti u AIDS. To se smatra posljednjom fazom HIV infekcije. Tada je imunitetni sustav oboljelog čovjeka dosta narušen i tada se druge agresivne bolesti počinju pojavljivati, poput drugih bakterijskih i virusnih napada, čak i raka. Smatra se da je netko razvio AIDS kada imaš dvije dodatne oportunističke infekcije i kada mu je broj T-imunitetnih ćelija ispod 200.

 

Moji pacijenti sa AIDS-om

Imao sam pacijente koji su toliko oboleli od AIDS-a da je jedan pacijent imao 2 T-imune ćelije umjesto 200! Samo dvije! Ovaj pacijent je također bio prekriven Kaposijevim rakom sarkoma (zloćudni tumor vezivnog tkiva), a većina njegovih pluća bila je fibrozirana pneumocističnom carinii (pneumocistoza – gljivična infekcija pluća) upalom pluća.

 

Medicinski doktori su rekli da će ovaj čovjek umrijeti za mjesec dana, tri mjeseca prije nego što sam ga ja vidio!

 

Kako god, ovaj gospodin se u potpunosti oporavio. Toliko se oporavio da su njegov rak i upala pluća izlječeni i više nije bio pozitivan na HIV infekciju, što se smatra medicinski nemogućim, i poput tvog brata, i dalje je živ!

 

Imao sam mnogo pacijenata sa AIDS-om koji su se na sličan način oporavili. Priča o tvom bratu je svakako jedno ČUDO i to je FENOMENALNO i NEVJEROVATNO, a zbog svog kliničnog iskustva znam da je sve to MOGUĆE i ISTINITO!

 

ZAKLJUČAK

 Zaključak je da NITKO, baš NITKO, ne zna koliko je nekome ostalo života. Imao sam pacijente kojima je svećenik DVA PUTA dolazio da ih pripremi za smrt i dan-danas su živi. Imao sam TISUĆE pacijenata kojima su medicinski doktori rekli da će umrijeti za par mjeseci i mnogi od njih su i DAN-DANAS ŽIVI! Zapravo, prošli tjedan je moj sin Artur naletio na jednu moju staru pacijenticu sa klinike Health Expo, koju je prethodno izrešetao rak, i kojoj je glavni onkolog u vodećoj bolnici u Americi rekao da joj je preostalo još dva mjeseca života, čak i sa kemoterapijom, zračenjem i operacijom. Umjesto da se truje otrovima iz lijekova, ona je izabrala da ozdravi i DAN-DANAS JE ŽIVA 25 GODINA KASNIJE!

 

Poenta je u tome DA NIKADA NE ODUSTAJEŠ!

 

Možeš se IZLIJEČITI od BILO ČEGA, OD BILO KOJE BOLESTI I OBOLJENJA, a sve što trebaš napraviti je PRESTATI sa onim što te je učinilo bolesnim i POČETI raditi ono što će stvoriti moćno zdravlje.

 

Sutra se sastoji od onoga u šta VJERUJEŠ i šta RADIŠ danas!

 

Očigledno je da se nikada neću umoriti od propovedanja prirodnog liječenja!

 

Ana, NIKADA me neće umoriti pisma o ČUDIMA poput tvog.

 

Molim te zagrli i poljubi svog brata u moje ime i reci mu da postane jači SVAKIM DANOM, a reci mu i da sljedeći put osobno napiše e-mail!

 

DA!

 

Dr Šulc


11. ožujka 2018 by Dina
Komentari isključeni za DR ŠULC: AIDS JE NESTAO!