DR ŠULC: JOŠ O RAKU PROSTATE I KAKO SE NA PRIRODAN NAČIN BORITI PROTIV NJEGA!


PITANJE:

Dragi dr Šulc, moj muž ima rak prostate i to je utjecalo na njega da promijeni stil života i da postane vegan tokom prethodnih 18 mjeseci. Koristili smo 90% vaših proizvoda i savjeta. Čuli da proizvodi od soje i neko voće poput jabuka, suhih šljiva, suhog grožđa i krušaka hrani rak? Da li je to istina? Hvala vam što ste pomogli da sačuvam svog muža od bolnice i da živi zdravim stilom života. On ima problema sa nateklom prostatom koja čini da uriniranje bude teško. On sebe prazni samostalnom kateterizacijom nekoliko puta dnevno, kada osjeti da bubrezi počinju da ga bole. Radi detoksikaciju s vremena na vrijeme i pije sokove svaki dan. Nisam ga uspjela uvjeriti da krene sa vašim tridesetodnevnim programom detoksifikacije ili programom za neizlječive bolesti. On je izuzetno zauzet čovjek, ali ja osjećam da on može napraviti šta god zamisli. Možda bi ga vi mogli uvjeriti? Čekam vaš odgovor i zahvalna sam vam za sve što sam naučila iz vaših knjiga i objava na blogu. Neka Bog blagoslovi vaše napore, vi ste odgovor na moje molitve.

                    –   Brenda, G., Lansing, Mičigen, SAD

ODGOVOR:

Draga Brenda,

Hmmmmmm… “Moj muž ima rak prostate”

Hmmmmmm… “Koristili smo 90% vaših proizvoda i savjeta”

Hmmmmmm… „Hvala vam što ste pomogli da sačuvam svog muža od bolnice“

Hmmmmmm… „Nisam ga uspjela uvjeriti da krene sa vašim tridesetodnevnim programom detoksifikacije ili programom za neizlječive bolesti“

Brenda, imam jedno pitanje… Čija je prostata u pitanju? Čija prostata je natečena? Čija prostata je kancerogena? Tko mora stavljati cijev u svoj penis dva puta dnevno?

I tko mi piše ovo pismo?

Najteža stvar kod prirodnog liječenja je to što mi ne možemo nikoga da izlječimo od bolesti, bez obzira koliko ih mi voljeli; oni kojima hoćemo da pomognemo moraju to napraviti sami!

Zvučiš mi kao nevjerovatna žena, dobra žena kada bih ja tražio ženu, ili kao medicinska sestra, odmah bih te pozvao kada bi mi trebala. Čestitam tvome mužu na svim promjenama koje je učinio do sada, iako sam siguran da si ti ta koja je zaslužna za to.

Brenda, stvarno cijenim tvoju vjeru u mene, moje programe biljnog liječenja, moje biljne lijekove i sve što ste vi i vaš muž napravili. Neću da budem grub prema tvom mužu i čestitam mu na svemu što je do sad učinio, ali ja rak VEOMA OZBILJNO SHVAĆAM i više od svega želim od njega da se IZLIJEČI i ZNAM da on mora da se potrudi najbolje što može i da se što više UKLJUČI u program liječenja samog sebe!

TO što mi pišeš je veoma tipično za moju kliniku. Nije slučajno što su 90% mojih pacijenata bile žene. Mislio sam da je to jednostavno zbog toga što sam zgodan baja, ali stvarnost je bliža tome da je to zbog činjenice što su žene otvorenije i fleksibilnije od muškaraca kada su u pitanju nove stvari. Možda je to jedna divna razlika između estrogena i testosterona. Znamo da testosterom čini da stvari budu tvrđe, kruće i manje fleksibilne, u svakom smislu tih riječi. To je jedan od razloga zašto ga voliš, ali isto tako jedan od razloga zašto su muškarci manje otvoreni i manje predusretljivi.

Kako god, poreudi se da utvrdiš da ti ne vučeš svoga muža kroz ovu avanturu prirodnog liječenja. Također se potrudi da on ima više energije za liječenje svoje prostate od tebe. Znam, Brenda, kada bi mogla, ti bi transplantirala njegovu prostatu u svoje tijelo i sama bi je izlječila i onda bi je vratila njemu, ali ne možeš to napraviti.

Ponavljam, čestitam ti na svemu što si napravila i čestitam i njemu za sve što je poduzeo do sad, ali njegovo liječenje podrazumijeva trenutnu i nevjerovatnu promjenu i ako on hoće da predvodi promjenu, da se baci na programe i dati 110% svojih mogućnosti onda će izliječiti svoju prostatu i izlječit će svoje tijelo od raka.

Ovo moram ti moram reći, ako se on ne uozbilji povodom ovoga, rak svakako hoće!

Napomena: Psiholozi sada govore da postoji treći tip osobnosti, tzv. “C” osobnosti (nasuprot tipu “A” i tipu “B”). Oni kažu da je tip “C” čest kod ljudi koji imaju rak i opisuju ih kao ljude koji ne pričaju u svoje ime kada imaju neku bolest, što je upravo ono što se dešava ovdje. Znači, trebamo napraviti da vaš muž bude onaj koji će stvoriti svoje moćno zdravlje!

Razumijem da je on veoma zauzet čovjek, ali ako voli život i želi da živi još koje desetljeće više, on mora naći razlog i uzeti pauzu sa posla, da da 110% svojih mogućnosti i otjerat će rak iz svog tijela i izlječit će se.

Najbolje što ti sad možeš napraviti su dvije stvari…

#1: Voli svog muža zbog toga što jest, a ne zbog njegovog nivoa učešća u programu liječenja.

Svi ćemo umrijeti jednog dana i SVI možemo da živimo nešto duže ukoliko hoćemo da bolje vodimo računa o sebi i da živimo zdravije. U isto vrijeme, moramo balansirati između kvaliteta i kvantiteta. Zato nemoj biti gruba prema njemu zato što ne želi da pristupi mojim programima onoliko intezivno koliko bi ti željela ili zbog toga što nije discipliniran u prirodnom liječenju kao ti. Sa razlogom si ga zavoljela i to nije bilo zato što je volio da pije sok od mrkve.

#2: Pošalji mu link za ovaj blog!

Gospodjo Brenda, pomogao sam mnogim ljudima koji su imali rak prostate koji je bio u puno gorem stanju nego vaš. Skroz su se izliječili. I ti to možeš. Sretan si što imaš svoju ženu u svom timu. NEMAM SUMNJU da sa vašom odlučnošću, razbijačkim intenzitetom, mojim programima i sa tajnim oružjem, koji je vaša žena, da vaš rak nema nikakve šanse.

Konačno, da odgovorim na tvoje inicijalno pitanje. Hrana koju si spomenula ne hrani rak. Ono što hrani rak su toksini i otrovi kojima smo izloženi u našoj hrani, vodi i hraku. Ono što hrani rak su životinjska hrana i to je ono što je najvjerovatnije prouzrokovalo rak tvog muža. Čestitam mu na tome što je postao vegan. Osušeno voće, kao što su suhe šljive i suho grožđe, imaju veoma koncentriran i visok nivo šećera i zato ti predlažem da jedeš jedino svježe voće.

Na kraju, postaraj se da tvoj muž počne da koristi moju formulu za prostatu (predlog autora bloga), 3 žličice, 4 ili 5 puta dnevno, svaki dan, dok ne počne da urinira bez problema. Sreo sam tisuću muškaraca koji su jedva mogli da uriniraju zbog svoje natekle prostate i koji su ponovo počeli normalno da uriniraju nakog što su koristili moju formulu, zato se potrudi da je uzima svaki dan.

Neka Bog blagoslovi i tebe i tvoje napore,

                                – Dr Šulc


25. travnja 2019 by Dina
Komentari isključeni za DR ŠULC: JOŠ O RAKU PROSTATE I KAKO SE NA PRIRODAN NAČIN BORITI PROTIV NJEGA!