DR ŠULC: RAK PLUĆA JE NESTAO! PITANJE O TIROIDNOJ ŽLIJEZDI


PITANJE:

Dragi dr Šulc, 1999. godine moj muž je dobio dijagnozu raka pluća. Imao je tumor veličine naranče u svom gornjem desnom režnju pluća. Doktori su ga poticali da odmah krene sa medicinskom terapijom sa svim njenim kemijskim lijekovima. On je to odbio, a oni su mu rekli da će biti mrtav u roku od 9 mjeseci. Od prije sam cjenila sposobnost biljnih lijekova, pa sam odmah počela sa biljem. Našla sam vašu knjigu “Lječenje neizlečivih bolesti” i religiozno sam je sljedila. Vegetarijanska sirova hrana, sok od mrkve, klistiri, tretman sa hladnim plahtama… Radila sam po cijeli dan da bih mu pomogla. Rezultati su sljedeći: u roku od 9 mjeseci njegov rak je nestao. Jednog dana nakon tretmana sa hladnom plahtom iškašljao je tu stvar. Bilo je poput otvorene naranče sa korjenom i bilo je krvavo tamo gdje se odvojilo od pluća. Nastavili smo sa tretmanom zbog svih preostalih ćelija raka i pojavile su se male rane na njegovim grudima i na njegovim leđima na mjestima gdje se nalazio rak. Odbio je ići na CAT skeniranje (kompjutersku tomografiju), ali je imao jedno rengensko skeniranje da bi pokazao da je rak nestao. Živio je 13 godina BEZ RAKA zato što se držao vašeg programa ishrane i zato što je odrađivao vaše programe čišćenja. Prije dva tjedna moj muž je imao drugi veliki srčani udar i preminuo je 23. svibnja. Oboje smatramo da je znanje koje ste podjelili sa nama zaslužno za njegov oporavak od raka. Veoma smo vam zahvalni na podjeljenom znanju. Pitanje: sada imam jedno pitanje u vezi sa mnom. Godine 1980., zbog gušavosti (strume), prije nego što sam imala ikakvog znanja o biljnom liječenju, uklonjena mi je tiroidna žlijezda. Od tada sam uzimala Armour lijek za tiroidnu žlijezdu od 120 mg. Odbila sam uzimati kemikalije i inzistiranje na svinjskim žlijezdama. Da li postoji nešto prirodno što mi može pomoći da balansiram svoju tiroidnu žlijezdu? Više ne uzimam nikakve kemijske lijekove jer sam alergična na njih. Ne uzimam čak ni lijekove protiv bolova zbog neželjenih efekata. Dobila sam dijagnozu da imam bolest uvjetovanu utjecajima iz okoline (environmental disease). Unaprijed vam hvala za sve informacije koje ćete podjeliti.

 

– Širli, C, Andaluzija, Alabama, SAD

ODGOVOR:

Draga Širli,

 

Žao mi je zbog tvog skorog gubitka, ali sam sretan zbog DODATNIH 13 GODINA života tvog muža!

 

Znaš šta je sve potrebno da bi se držala nečija ruka, da bi mu se pomagalo i da bi mu se održavao vedar duh, kao i da bi se vodio kroz moj program za neizlječive bolesti, posebno nakon što ti medicinski doktori kažu da ćeš biti mrtav u roku od nekoliko mjeseci. Međutim, vi ste vjerovali i pobjedili ste! JOŠ 13 GODINA!

 

Tvoj muž je bio sretan čovjek. Ti si DIVNA supruga i divna žena.

 

STALNO propovjedam činjenicu da moji prirodni programi liječenja, promjene u stilu života i biljni lijekovi ne samo da povećavaju kvalitetu života, već također POVEĆAVAJU KVANTITETU! Ti si to još jednom dokazala!

 

Stalno propovjedam da se možeš izliječiti od BILO ČEGA, od BILO KOJE bolesti, od BILO KOG oboljenja, samo ako si prije svega spreman PRESTATI raditi ono što te razboljeva i POČETI stvarati zdrav stil života. I to si ponovo potvrdila!

 

Tvoje predivno svjedočanstvo o tvom mužu, kako se izlječio od raka, kako je živio 12 GODINA I 3 MJESECA NAKON SVOJE MEDICINSKE SMRTNE PRESUDE, dokazuje obe ove tvrdnje. Hvala ti na tvom čudesnom svjedočanstvu!

 

A sada da se osvrnem na tvoje pitanje o tiroidnoj žlijezdi: “Da li postoji nešto prirodno što mi može pomoći da balansiram svoju tiroidnu žlijezdu?”

 

Širli, ne želim ukazivati na očigledno ali ne možeš balansirati organ KOJI NEMAŠ i koji su ti medicinski doktori uklonili.

 

Nemoj odustajati jer MOŽEŠ IZBALANSIRATI SVOJE TIJELO!

 

Jedna od stvari koju je nauka otkrila je da tvoje tijelo ima nevjerovatnu sposobnost da se prilagodi, posebno ako stvoriš super zdrav stil života. Kao što je tijelo tvoga muža izbacilo rak pluća kada je postalo zdravo, tako što se oslobodio tumora i tako što je iskašljao tumor iznutra, i kao što je njegovo tijelo izbacilo tumor kroz njegovu kožu na grudima izvana, na isti način tvoje tijelo može i pronaći će način da napravi ono što je potrebno da i tebe izliječi.

 

Tvoj muž je izgradio svoje tijelo i imunitetni sustav, dok je njegovo tijelo preokrenulo proces degeneracije, ubilo rak i izbacilo ga iz organizma! Na isti način će i tvoje tijelo naći način kako da napraviš BAŠ ONO što treba ako mu se pruži prava prilika kroz stvaranje moćnog zdravlja.

 

Bilo je mnogo slučajeva gde su endokrini hormoni, poput tvojih tiroidnih hormona, proizvedeni od strane drugih endokrinih organa u situaciji kada nije bilo endokrinog organa, kao što je to slučaj sa tvojom uklonjenom tiroidnom žlijezdom. Čak su zabilježeni i slučajevi kada su neendokrini organi, poput želudca i crijeva, proizveli potrebne endokrine kemikalije i hormon. Znači, SVE je moguće kada je ljudsko tijelo u pitanju!

 

Program koji ti predlažem je da počneš postajati stvarno zdrava i slijediti SVA moja uputstva vezana za stil života. U normalnim situacijma uspijevao sam odvići ljude od korištenja lijekova za tiroidnu žlijezdu vrlo brzo, u roku od mjesec dana, kada su oni imali tiroidnu žlijezdu. Što se tebe tiče, pošto ti je uklonjena tiroidna žlijezda, ako se želiš skinuti sa lijekova, preporučio bih ti da odvojiš cijelu godinu dana i da obaviš veoma sporo i postepeno odvikavanje od tvog lijeka za tiroidnu žlijezdu. Ovo će dati tvome tijelu priliku da se prilagodi, da balansira, da se probudi i da stvori kemikalije koje su mu potrebne da bi nadoknadilo nepostojanje tvoje uklonjene tiroidne žlijezde.

 

Preporučujem ti da uzimaš 70 kapi moje formule za žene (prijedlog autora bloga – Ženska formulatri puta dnevno tokom te godine. Bilje u ovoj formuli učinit će da hipotalamus organ u tvom mozgu bude izuzetno osjetljiv, što će dovesti do oslobađanja kemikalija koje će reći tvojim endokrinim organima što da rade. Ovaj organ će znati šta ti treba i oslobađanjem kemikalija potaknuti će tvoje tijelo da napravi što je potrebno.

 

Bit će ti potrebno dosta hranljivih sastojaka da bi tvoje tijelo proizvelo sve ove hormone i prirodne metaboličke kemikalije. Preporučujem ti da jedeš nevjerovatno hranljivu vegansku hranu i više od toga, da počneš uzimati kvalitetne i hranljive dodatke ishrani tako što ćeš uzimati duplu dozu moje Superhrane plus (prijedlog autora bloga – Super hrana plus) dva puta dnevno, ujutro i u kasno popodne. Na ovaj način ćeš imati dosta gradivnih tvari hranljivih sastojaka koji će stvoriti SVE što je potrebno!

 

Predlažem ti da se postaraš da budeš čista tako što ćeš odraditi sva tri moja petodnevna programa detoksikacije tokom te godine.

 

Na kraju, potrudi se da pročitaš moju knjigu “20 koraka do zdravijeg života” (klikni i čitaj je besplatno na engleskom!) i odradi sve korake koje možda nisi provodila i povećaj učešće u svim koracima koje si do sada provodila. Ne zaboravi se kretati i da vježbati.

 

Ne zaboravi da nema ograničenja na samo jedno čudo izlječenja po obitelji! Stvorila si jedno veliko čudo sa svojim mužem, jedno čudo za koje cijela naučna i medicinska zajednica i dalje govori da je nemoguće.

 

Zato se pripremi za svoje sljedeće čudo izlječenja!

 

– dr Šulc


21. ožujka 2018 by Dina
Komentari isključeni za DR ŠULC: RAK PLUĆA JE NESTAO! PITANJE O TIROIDNOJ ŽLIJEZDI