EFIKASNA KOMBINACIJA ZA PREVENCIJU RAKA


kurkumin-je-malem-zazrak-1

Američka doktorica Karolin Anderson dala je javnosti vrlo jednostavan recept kojim se može spriječiti rak – riječ je o smjesi, tri lako dostupna sastojka. Ona kaže da ako koristite ova tri sastojka svakodnevno, gotovo sigurno nema mogućnosti da dobijete rak. Naravno, korištenje ove smjese ima efekta jedino ukoliko se poštuju osnovni zakoni zdravlja opisani na sljedećem linku: http://bit.ly/1wtMzcu.

 

Recept je sljedeći: Pomiješajte 1/4 čajne žličice kurkume sa 1/2 čajne žličice maslinovog ulja. U to dodate veći prstohvat svježeg samljevenog crnog bibera. Ta tri sastojka pomiješajte u šalici. Možete ovu smjesu konzumirati samu, ali je i dodavati raznim jelima, juhama i salatama (smjesa se koristi u svježem stanju). Ako ih konzumirate same, pomiješajte ih sa malo vode.

 

A što od toga točno spriječava rak i širenje raka?

Sva saznanja leže u kurkumi. Kurkuma je začin u obliku žutog praha, koji je jedna od komponenti karija. Njegove antiupalne sposobnosti su nevjerovatno moćne. Ne postoji ni jedan drugi, prirodni sastojak na svijetu koji je efikasniji za smanjenje upala u tijelu od kurkume. Molekule u kurkumi koje izazivaju ovaj protuupalni efekt nazivaju se kurkumini. Najnovije studije otkrile su da kurkuma spriječava rak mnogih vrsta, kao što je rak debelog crijeva, prostate, mozga, dojke. Kurkuma ima samo jedan nedostatak, a to je da se kurkuma teško razgrađuje u probavnom traktu. Zbog toga je idealna kombinacija i za liječenje i za prevenciju raka koristiti kurkumu u kombinaciji sa biberom ili đumbirom. Biber prema istraživanjima povećava učinkovitost kurkume za čak 200 posto“.


19. travnja 2018 by Dina
Komentari isključeni za EFIKASNA KOMBINACIJA ZA PREVENCIJU RAKA