Iskustvo jedne djevojke iz Zagreba koja ima povremena depresivna stanja


1. TINKTURA ŽIVCI

Tinkturu sam koristila 3 tjedna a prvenstveno zbog depresije koju sam osjećala u zadnjih godinu dana. Odlični rezultati nakon primjene u roku par dana. Smirila me je, vratila volju i snagu u život. Može se kombinirati s čajem za živce i tada su rezultati još bolji.

2. SUPERHRANA PLUS

Odličan vitaminsko mineralni dodatak prehrani. Uzimam ga sa svježim sokom po 1 žlicu dnevno. Vraća energiju. Posebno bi preporučila onima koji imaju problema sa kožom, kosom i noktima. Nakon ovoga, sigurna sam da više nikada u ljekarni neću kupiti neke multivitaminske tablete.

3. SINUSI

Prah mi je pomogao da riješim probleme sa sinusima, začepljenim nosom, curenjem nosa, disanjem, bilo da se radi o prehladi ili alergiji. Rezultati odmah vidljivi.

4. CRIJEVA 1 i 2

Već nakon dva dana nakon očišćenih crijeva osjećala sam lakoću i ugodu u trbuhu, riješila se nadutosti i hemeroida.

5.PASTA ZA ZUBE

Savršeno čisti i polira zube.

6. SUPER TINKTURA KREMA PLUS

Odlična za ogrebotine, umiruje, omekšava i vlaži kožu, pomaže kod uboda insekata. Ugodnog je mirisa.

7. PRIRODNI ŠAMPON ZA KOSU  LUG

Prirodni šampon koji bi preporučila svima koji imaju problem s masnim vlasištem. Kosu nije potrebno prati nekoliko dana , osvježava i hladi tjeme. Svakome bi preporučila da ukoliko ima bilo kakav problem a želi ga riješiti prirodnim putem, da ne odgađa zatražiti savjet stručnjaka. Možete puno dobiti a ništa ne izgubiti. Zdravlje je najveće bogatstvo i život vam se može promijeniti samo na bolje.

Hvala cijelom timu liječnika prirodne medicine na trudu , strpljenju i podršci !

M.J. Zagreb


23. listopada 2016 by admin
Komentari isključeni za Iskustvo jedne djevojke iz Zagreba koja ima povremena depresivna stanja