ISKUSTVO POTPUNOG IZLJEČENJA DIJABETESA


dijabet

 

Dragi prijatelji, ja nisam koristio tinkture dr Šulca, a imam namjeru i to da primjenim – cijeli program izlječenja. Reći ću vam da sam 20 godina dijabetičar, od toga 5 godina na inzulinu i to dvaput dnevno.

 

Promijenio sam ishranu izbacio promotere bolesti, a to su u prvom redu mlijeko i mliječni proizvodi, meso i mesne prerađevine, kava, alkohol i sve što je životinjskog porjekla, jer je čovek biljojed, izbacio sam i skoro sve vrste masnoća. Prethodno sam napravio dnevnik i mjerio nivo šećera, ako treba i 10 puta na dan, radio profil u početku svaki treći dan.

 

Ja sam zahvaljujući takvoj ishrani i dragom Gospodu Bogu, za 7 dana izbacio da primam inzulin navečer, sljedećih 9 dana i ujutro, nakon mjesec dana ni lekove nisam pio. Sada je 10 mjeseci kako se toga pridržavam i moj šećer je u granicama normale HB1C je 5,37. Sada mogu da ne jedem cijeli dan i ne javljaju mi se nagle hipoglikemije.

 

Uvjeren sam da ću jos više unaprijediti svoje zdravlje koristeći ovaj proram dr Šulca. Mnogima sam pokušao osobno prenijeti to moje iskustvo, ali nisam imao uspjeha, vjeruju u službenu medicinu, kojoj nije uopće stalo da izlječe bolesnika, jer kod njih ne postoji riječ izlječenje. Sve vas pozdravljam i molim pokušajte, toliko malo ćete trošiti na ishranu i biti ćete zdravi i imuni na sve druge vrste bolesti.

 

Janko Stratimirović, Srbija


04. siječnja 2018 by Dina
Komentari isključeni za ISKUSTVO POTPUNOG IZLJEČENJA DIJABETESA