ISKUSTVO SAMOIZLJEČENJA ARTROZE KOLJENA I KUKA


U srpnju 2015. godine, osjetila sam jake bolove u koljenima i kukovima. Toliko su bili jaki da sam se jedva penjala na drugi kat gdje živim. Pomišljala sam da promijenim stan za neki na prizemlju. Otišla sam kod fizijatra i napravili su mi rendgen. Na snimku se vidjelo oštećenje hrskavice, istrošena hrskavica. Fizijatar je rekao da ne postoje lijekovi kojima se može izgraditi hrskavica, već samo mogu dobiti lijekove protiv bolova, što naravno nisam prihvatila.

Požalila sam se svojem kolegi, koji me je uputio na prijateljicu koja se bavi savjetovanjem alternativnog liječenja. Ona me je uputila na PDF dr Ričarda Šulca, na kojem sam vidjela da je promkenom navika u ishrani i korištenjem tinktura po receptu dr Ričarda Šulca, ulja, hidro masažom, moguće izgraditi hrskavice i riješiti se bolova. Donijela sam odluku da ću prihvatiti ovakav način liječenja ali sam trebala mentora za vođenje u terapiji, kao i stručnu osobu koja će mi preporučiti preparate.

Našla sam na netu Centar za biljnu medicinu i preparate po recepturi dr Ričarda Šulca. U rujnu sam krenula sa terapijom. Prvo sam čistila crijeva pa sam započela terapiju cijeđenim sokovima, i tinkturama, masažom sa zimzelen uljem, hidro masažom, redovnim vježbanjem. Nakon mjesec i pol dana bolovi iz koljena i kukova su potpuno iščezli i nastavila sam sa sirovom hranom godinu dana. Poslije toga sam uvela i kuhane juhice, variva i ponekad ribu i jaja.

Hvala dragom Gospodu za uspješno i prilično brzo iscjelenje sirovom hranom i preparatima po recepturi dr Ričarda Šulca.

S. V. (50g), Novi Sad, Srbija


08. svibnja 2019 by Dina
Komentari isključeni za ISKUSTVO SAMOIZLJEČENJA ARTROZE KOLJENA I KUKA