ISKUSTVO SAMOIZLJEČENJA PSIHIČKIH PROBLEMA PRIRODNIM PUTEM


Deset godina sam se liječio po psihijatru i promijenio mnogo doktora i bolnica. Ležao sam po nekoliko puta godišnje na odjelima i na dnevnim bolnicama. Za one koji možda ne mogu procijeniti koliko sam bio bolestan navodim da sam pio 27 tableta dnevno, antipsihotike, stabilizatore, itd. Naprimjer samo navodim jednu gramažu, jednog antipsihotika quetiapinum (serokvel tj kventiax= 700mg, maksimalno je 800mg !!).  Te sam uz to morao piti i za štitnjaču (usporeni rad), srce (ubrzani otkucaji i aritmija), i masnoća u krvi.

Kad sam prvi put čuo za terapiju dr Šulca, mislio sam da to može pomoći za tjelesne bolesti ( srce, štitnjača, jetra…), ali za psihičke smetnje nema šanse. Tako da sam se prošle godine odlučio napraviti  petodnevne programe. Prvo sam napravio 5 dnevni crijeva, pa poslije toga 5 dnevni jetru. To je bilo strašno. Šta je to izlazilo iz mene. Kroz kožu, lice, ruke – crvenilo, pucanje…, petnaestak puta dnevno velika nužda, svakih 20-tak minuta mala… Tako kad je to završilo odlučio sam se ponoviti 5-dnevni jetra još jednom. Tijekom ta tri petodnevnog programa,  dosta lijekova sam već uspio smanjiti i prestati piti. Te sam nakon toga napravio i petodnevni za bubrege.

No i dalje nisam mogao bez lijekova, posebno za psihu. Tada sam možda pio njih oko 7-8 komada. Naprimjer: serokvel sam smanjio na sa 700 na 200mg. za vrijeme tih četiri programa. Ali kad sam pokušao smanjiti na 150 mg pozlilo mi je. I tako sam progurao zimu, ali mi i dalje nije bilo dobro, posebno psihički. I tada sam pročitao jedan detalj iz knjige 30-dnevni program ciscenja organizma , gdje dr Šulca kaže:

 “Vaš mozak je isti kao i svi drugi organi u vašem telu. On može da funkcioniše dobro samo kada mu je obezbeđen dovoljan  dotok krvi koja je bogata hranljivim sastojcima. Često se može videti na autopsiji, kada se otvori lobanja preminule osobe i secira mozak, i često se može pročitati u izveštaju patologa, da je jedan deo moždanog tkiva preminule osobe obično anemičani  fizički prekriven žutom sluzi i otpadnim materijama. To je posledica nedostatka krvi i zadržavanja tih materija. Mozak osoba obolelih od nekog moždanog oboljenja izgleda još gore….uzrok SVIH moždanih i emocionalnih poremećaja jesu loša cirkulacija, nedostatak hranljivih sastojaka i nakupljanje otpadnih materija u telu.“

To me potaknulo na 30 dnevni, liječenje neizlječivog.

Dobio sam prilagođen program za Štitnu žlijezdu (budući da specifičan program za psihičke poremećaje ne postoji, a i u našim krajevima nisu imali iskustvo slično mojem, što me i potaknulo da napišem svoje iskustvo i podijelim sa drugima koji su bolesni a i sa onima čiji su bližnji bolesni).

O samom programu neću pisti jer je u knjizi sve napisano. Samo ću napisati skraćenu i bitnu verziju. U prva 4 dana sam skinuo lijekove za štitnjaču, srce i masnoću. A tijekom ostalih 8 dana sam nastavio sa smanjivanjem za psihu. Budući da sam šesti dan imao klistir a sedmi čaršaf – osmi dan navečer sam pokušao ne popiti zadnji preostali lijek od 27 lijekova dnevno, serokvel/ quetiapinum kojeg sam u tom trenutku pio 25mg. No nisam mogao zaspati. I tako dva dana bez sna. Pa su me savjetovali da ga nastavim piti, te da u preostalih 20-tak dana pokušam polako prestati. Tako sam i napravio. Nastavio sam sa 25mg., pa nakon drugog čaršafa ¾ 25mg, pa 17 dan ½ 25mg, pa na ¼ od 25 mg, pa sam zadnjih 3 dana prije potpunog prestanka ¼ od 25 mg. dijelio na pola – znači nekih cca 3mg serokvela/ quetiapinum. Tako da sam 22 ili 23 dan potpuno prestao piti lijek. Prvi put unazad 10 godina bez ijednog lijeka.

Ono što bi u cijelom programu posebno naglasio je kada i hladni čaršaf. To mi je najviše pomoglo. Kao što dr Šulca otprilike kaže: “ ne znam kako i šta se događa ali vidio sam da pomaže neusporedivo više nego bilo koje psihijatrijsko bolničko liječene“.  Ja mogu reći, da dan poslije prvog čaršafa sam bio neku posebnu STEPENICU IZNAD bilo čega što sam do tada doživio u emocionalnom, psihičkom, duhovnom pogledu. Nakon 4 čaršava u tih mjesec dana si druga osoba. Ono što bih rekao da su u tom procesu samoizliječenja mogući psihički “padovi“ i “ razna pročišćavanja “, ali poslije si druga osoba.

D.K. (42), Vukovar, Hrvatska


16. prosinca 2019 by Dina
Komentari isključeni za ISKUSTVO SAMOIZLJEČENJA PSIHIČKIH PROBLEMA PRIRODNIM PUTEM