IZLIJEČITE UPALU SLIJEPOG CRIJEVA NA PRIRODAN NAČIN


Apendicitis (upala slijepog crijeva) je zapravo samo naprednija faza zatvora. Slijepo crijevo čini skup limfnih tkiva. Ono je stvoreno da bi materije koje izlučuje imunitetni sustav, odvodilo u crijevo. Slijepo crijevo provjerava da li su prisutne bakterije i gljivice, u cilju uništenja infekcije.
Odstranjivanje slijepog crijeva je skoro isto kao kada biste odstranili ozljeđenu šaku. Dakle, nema nikakvog smisla. Potrebno je očuvati slijepo crijevo. I ne samo to, već suvremena istraživanja iz udžbenika Medicinske škole UCLA, potvrđuju da kada se odtrani slijepo crijevo, da onda ni ostali dijelovi imunitetnog sustava ne funkcioniraju kako treba.

 

Prestanite sa uzimanjem hrane i odmah primjenite temeljni klistir!
Kada netko ima upalu slijepog crijeva, najprije treba odmah prestati sa uzimanjem hrane, jer upala slijepog crijeva izaziva zatvor i fekalne materije se guraju ka otvoru slijepog crijeva. Dolazi do zapaljenja i bolova a ona i do infekcije i izlivanja gnoja, što je naravno veoma opasno.
Dakle bez hrane, samo sokovi. Popijete veliku količinu, recimo 4 litre soka od jabuke dnevno ili dodajte i malo soka od šljiva. Ne treba raditi klistiranje debelog crijeva jer vam tu nije potreban pritisak. Samo napravite temeljni klistir kako biste se riješili zatvora.
Barem napravite rektalni klistir. Ako prođe dobro onda napravite temeljni klistir. U tvari vi time spriječavate ulazak hrane, kao i izlazak one koja je već unutra.

 

Što raditi ako je već došlo do probijanja?

 

Stvar je u tome da se upala slijepog crijeva obično javlja nakon problema sa zatvorom, nakon prejedanja i tome slično. Čim prestanete jesti i primjenite temeljni klistir , pritisak nestaje. I naravno, ako počnete piti ogromne količine sokova, onda ne morate brinuti ni za temperaturu.
Ako osjećate da imate infekcije, onda uzimajte ogromne količine češnjaka i ehinacee. To je u slučaju da je došlo do probijanja ili izlivanja malo gnoja. Ako imate groznicu znači da je došlo do perforacije. Zato treba uzimati dosta belog luka i ehinacee. Ehinacea se može uzimati u većim količinama, recimo oko 60 kapi na svakih sat vremena tijekom sljedećih par dana. Pola bočice dnevno.
Šest češnjeva tijekom jednog dana, a može i više.

 

Primjenjujte obloge sa ricinusovim uljem na slijepo crijevo 24 sata.


16. travnja 2017 by Dina
Komentari isključeni za IZLIJEČITE UPALU SLIJEPOG CRIJEVA NA PRIRODAN NAČIN