KAKO IZLIJEČITI DIJABETES!


Slika

 

Sveučilišna istraživanja su dokazale da češnjak ne samo što snižava nivo šećera, već i potiče produkciju inzulina. To je odlična ljekovita biljka za dijabetičare. Biljka koju većina ljudi previdi. Pacijenti Dr Šulca su uvijek jeli velike količine svježeg češnjaka, jer po programu liječenja treba se pojesti najmanje ŠEST ČEŠNJEVA ČEŠNJAKA DNEVNO.

 

ČEŠNJAK DRASTIČNO SNIŽAVA ŠEĆER U KRVI!

On djeluje na dva načina. Direktno snižava šećer, bez ikakvih dodatnih radnji. Dakle, snižava nivo šećera u krvi, ali također i stimulira produkciju inzulina u pankreasu. A naravno, kada pankreas ne funkcionira kako treba, čovjek mora u sebe ubrizgavati inzulin. Tako da je češnjak odličan stimulator pankreasa, snižava šećer u krvi, i očito, dobar je protiv raka pankreasa. Češnjak je nevjerojatna ljekovita biljka.

 

HIDROTERAPIJA I LIJEČENJE GANGRENE

Toplo-hladno tuširanje i hladna plahta su takodjer veoma bitne metode liječenja ove ni malo naivne bolesti. Obloge od djumbira i ljute paprike se koriste radi pojačavanja cirkulacije. Ako oboljeli ima GANGRENU U ODREDJENIM DIJELOVIMA TIJELA (obično noge) obloge i toplo-hladno tuširanje se intenzivno primjenjuju u ovom predjelu tijela. Ova mjesta su često tamnoružičasta do crna i u njima je krv praktično stala.

 

Ovo se radi tako što se noge drže potopljene u vreloj vodi sa mnogo ljute paprike i đumbira. One se stave u vrelu vodu sa ljutom paprikom nekoliko minuta, a onda se vade i stavljaju u posudu sa ledenom vodom. Tako se ponavlja bar 7 puta.

 

ČAJ

Za pravljenje ČAJA u ovom tretmanu koristi se dvije litre vode, pola šalice ljute paprike (najljuću koju možete naći) i pola šalice isjeckanog svježeg đumbira.

 

POST NA CJEĐENIM SOKOVIMA JE NEŠTO ŠTO JE POTREBNO ZA LIJEČENJE OVE BOLESTI!!!

 

SIROVA HRANA I IZBJEGAVANJE RAFINIRANE I KUHANE HRANE!

 

Ključ je u tome da se prestane sa unošenjem šećera, koji iscrpljuje pankreas. Ubacite više sirove hrane. Jer kada jedete kuhanu hranu, vaš pankreas mora stvarati mnogo enzima. Svi dijabetičari bi trebali prijeći na sirovu hranu i kloniti se kuhane. Naravno, to je upravo naš program liječenja.

 

Pored češnjaka za reguliranje šećera u krvi, odličnom se pokazala i formula za hormone Dr Ričarda Šulca. Poslije nekoliko mjeseci na tretmanu čak i intravenozni ovisnici o inzulinu se uspješno skidaju sa istog.

 

Navedene metode lečenja su korisne, ali su daleko djelotvornije ukoliko se pacijent nalazi na CJELOKUPNOM PROGRAMU IZLJEČENJA (hidroterapija, fizička aktivnost, tinkture od ljekovitog bilja, pravilan odmor, post na cjedjenim sokovima, hladna plahta, čišćenje crijeva…)


20. svibnja 2017 by Dina
Komentari isključeni za KAKO IZLIJEČITI DIJABETES!