KAKO IZLIJEČITI RAK PROSTATE


1016594_484489218301113_804594194_n

 

Kod oboljelih od raka prostate pokraj primjene CJELOKUPNOG PROGRAMA IZLJEČENJA (hidroterapija, masaže, tinkture od ljekovitog bilja, pravilan odmor, post na cjedjenim sokovima…), poželjna je upotreba rektalnih umetaka od češnjaka. Uzme se jedan veći češanj češnjaka, očisti se, istuca i svaku večer stavi u rektum.

 

Pokraj toga potrebno je da pacijenti rade pročišćavanje crijeva pomoću ljekovitog bilja (tinkture), kao i primjenu obloga sa ricinusovim uljem na predio između anusa i testisa…

 

OBLOGE OD RICINUSOVOG ULJA

 

Stavite oblogu sa ricinusovim uljem na dio tijela između anusa i testisa, pa preko nje bocu sa vrućom vodom, kako bi bilo vruće. Ali ako želite pravi efekt, onda držite vruće obloge sa ricinusovim uljem 10 minuta, pa onda to maknite i stavite vreću sa ledom 5-10 minuta, te opet vratite vruće obloge sa ricinusovim uljem.
Najbolja kombinacija obloga kod raka prostate jest kada se rade jednu večer obloge sa ricinusovim uljem u obliku toplih i hladnih obloga, a drugu večer kašne obloge sa VINOBOJKOM.

 

TOPLI I HLADNI KLISTIRI

 

Kod ovih klistira se brzo ubaci hladna voda, drži oko jednu minutu, pa izbaci, i onda se ubaci vruća voda. Ovo je odličan način stimulacije protoka krvi. Kod hladnog klistira voda treba biti veoma hladna, a kod toplog oko 39 stupnjeva.

 

Pokraj svih ovih koraka u liječenju pije se i čaj za prostatu:
– 4 dijela bobica testeraste palme
– 1 dio broćike
– 1 dio korijena koprive – ne listova
– 1 dio listova tuje
Pomješajte sve ove biljke kao za čaj i dodajte oko 70 kapi tinkture za bubrege-mjehur. Pijte šest šalica ovog čaja na dan. Ako ne možete nabaviti sve ove biljke, onda pijte čaj od testeraste palme, dodajte mu tonik za bubrege-mjehur i pijte 3-6 šalica dnevno. Čaj od testeraste palme je veoma jakog okusa.

 

Kod prostate je veoma bitno da se poboljša cirkulacija. Ona se nalazi na dnu karlice. To područje može imati mali protok krvi, naročito ako imate zatvor i slične stvari sa crijevima. Taj dio tijela se zaista odsječe od ostatka.

 

Dr Šulc kaže: „Nikada nisam sreo nijednog onkologa koji bi sjeo i rekao: „Nevjerovatno, ovaj program liječenja zaista djeluje”. Oni samo kažu da ste imali sreće, da ste bili jedan od onih sretnika kod kojih dolazi do spontanog povlačenja raka. Doktori nemaju nikakvo znanje o sposobnosti tijela da samo sebe izlječi od degenerativnih oboljenja.“

 

Za više informacija, savjeta i radi eventualnog naručivanja tinktura po recepruri Dr Ričarda Šulca možete se obratite OVDJE.


26. travnja 2017 by Dina
Komentari isključeni za KAKO IZLIJEČITI RAK PROSTATE