KAKO IZLJEČITI RAK DEBELOG CRIJEVA!


´ëÀå¾Ï_1

 

Rak debelog crijeva ne samo da je najučestaliji kod muškaraca i žena već kao takav javlja se i kod djece. Do ovog oboljenja dolazi zbog nezdravog načina ishrane i ne poštovanja ostalih prirodnih zakona zdravlja.  Začepljeno i bolesno debelo crijevo je ono što koči izlječenje bilo koje bolesti. Ako ga ne pročistite, otpadni produkti neće moći izaći iz vašeg tijela. Ako nikada niste radili u klinici sa pacijentima koji umiru, onda ćete teže shvatiti koliko samo bolesti nastaje zbog lošeg funkcioniranja debelog crijeva. Simptomi koji se javljaju kod ovog oboljenja su najčešće zatvor, zatim glavobolja, bolovi u trbuhu, nadutost, problemi sa probavom… Za liječenje raka debelog crijeva potrebno je da se radi CJELOKUPAN PROGRAM IZLJEČENJAa u nastavku će biti navedeni neki od dodataka osnovnom programu koji mogu ubrzati izlječenje.

 

OBLOGE I HIDROTERAPIJA

Pacijent treba stavljati obloge od ricinusovog ulja u predjelu jetre, trbuha i donjeg dijela ledja. Obloge trebaju obuhvaćati sto veći dio tijela i biti na pacijentu tokom cijele noći. Posebno se trebaju stavljati obloge od ljute paprike. Za pripremu ove obloge potrebno je napraviti vruć i jušni čaj od ljute paprike, u taj čaj namočiti ručnik i zatim umotatitrbuh njime (držati najmanje 45-60 min).  Ovi dijelovi tijela se takodjer trebaju tretirati naizmjenično toplom i hladnom vodom da bi se na taj način stimulirala cirkulacija i rad crijeva.

 

BILJNE FORMULE

Biljne formule po recepturi Dr Ričarda Šulca, CRIJEVA1 i CRIJEVA2 su jako bitan dio liječenja. Pošto pacijenti koji boluju od raka debelog crijeva najčešće imaju zatvor prva se uzima crjevna formula br.1 koja  stimulira mišiće debelog crijeva, potiče redovno pražnjenje i otklanja zatvor. Ova formula u sebi sadrži sljedeće ljekovito bilje: krušinu, senu, đumbir, ljutu alevu papriku, mentu i komorač. Kada formula br.1 odradi svoj posao, odnosno kada otčepi debelo crijevo, poželjno je uzimati biljnu formulu za crijeva br. 2 koja  čisti zaostale toksine i fekalne materije sa zidova debelog crijeva. Ova formula se takodjer koristi kod dijareje ili Kronove bolesti. Biljna formula Crijeva 2 u sebi sadrži sljedeće ljekovito bilje: Lan, glinu, drveni ugalj, bijeli sljez, komorač i trputac. Pošto ova formula može nekada izazvati zatvor treba istovremeno koristiti obe formule. Ukoliko dodje do zatvora treba pojačati uzimanje crjevne fromule br. 1.

 

KLISTIRI

Kod težih bolesnika se radi i temeljni klistir. Temeljni klistir služi da opere, iščisti i isprazni čitavo debelo crijevo. Obični klistir otklanja fekalnu materiju samo iz dijela koji je blizu rektuma. Zapravo, ako budete dovoljno strpljivi i uporni sa temeljnim klistirom, voda koju ubacite stići će sve do sljepog crijeva. Naravno, to je najniži dio crijeva, početak debelog crijeva, sve do ileocekalne valve (mali mišić koji se nalazi između tankog i debelog crijeva) gdje se završava tanko crijevo. Ukoliko postoji jače krvarenje iz rektuma može se koristiti i rektalni klistir sa ljutom paprikom. Rektalni klistir sa češnjakom je takodjer preporučljiv kod težih bolesnika iz razloga dezinfekcije debelog crijeva.

 

DJELOVANJE LJEKOVITOG BILJA I ODNOS KONVENCIONALNIH DOKTORA I MODERNIH HERBALISTA

Ljekovito bilje ima moćno djelovanje, ali su ih zato suvremeni herbalisti potisnuli svojim pričama o njima. Drugim riječima, stari herbalisti su znali za njihovu nevjerovatnu učinkovitost, ali ovi moderni herbalisti su ih potisnuli u pozadinu svojim pričama o nekakvom izdvajanju jednog ili više aktivnih sastojaka iz njih. Oni su zaboravili šta jedna cijela biljka može napraviti, ili jednostavno ne žele ni znati. Ljekovite biljke za crijeva sadrže emodin. Kemijski emodin je gorka supstanca koja stimulira rad jetre, dok recimo aloja stimulira bolji rad crijeva. Prije nekoliko godina se govorilo da otklanja i rak iz tijela, ali o tome se više ne govori, iz mnogo razloga. Za gorke kemikalije iz ljekovitog bilja za crijeva se prije znalo da potiču peristaltičku aktivnost debelog crijeva, i ne samo to, već i da otklanjaju rak iz crijeva. Ali danas se nitko od konvencionalnih doktora ne usuđuje da o tome govori. Nitko se ne usuđuje da izgovori tu opasnu riječ „rak”, kada su u pitanju biljke, sokovi ili prirodan način liječenja. Nitko ne smije reći da sok od pšenične trave definitivno liječi rak.

 

O ovome ne možete čitati po knjigama, jer nitko o tome više ne govori. Ali ovo bilje zaista ima ljekovito djelovanje. Ako budete pitali farmaceuta, on će vam neslužbeno potvrditi. Čak su napravljenja i istraživanja Nacionalnog instituta za liječenje raka, koja su pokazala da emodin stvarno uništava određene vrste tumora. Međutim, nitko o tome ne smije govoriti. I ako vam život ovisi o tome, informacije o degenerativnim oboljenjima ne možete dobiti iz knjiga o ljekovitom bilju, a više ni od herbalista. Oni se time ne bave, ne znaju ništa o tome i ne žele imati posla sa tim.

 

 


26. travnja 2018 by Dina
Komentari isključeni za KAKO IZLJEČITI RAK DEBELOG CRIJEVA!