LIJEČENJE OBOLJENJA DESNI, Dr. ŠULC


Pitanje:

Dragi doktore Šulc, moj tata je prilično dobrog zdravlja i također, zahvaljuje vam se na Super hrani i tinkturama. Međutim, ima problema sa desnima i ponekad dobije infekciju desni. Zubar mu preporučuje da izvadi sve svoje zube i da stavi implatante, ali bi on baš želio zadržati svoje zube i uštedjeti 20.000 dolara. Mogu li išta napraviti za njega? Hvala unaprijed.

Odgovor:

Draga Doroti, Da! Izliječio sam na stotine pacijenata sa problemima sa zubima i oboljenjima desni, a moje liječenje je uvijek uspijevalo, tako da evo uputstva za ozdravljenje.

Uputstva:

U malu posudu stavi 1 jušnu žlicu praha Crijeva 2. Zatim, ovom prahu dodaj 70 kapi tinkture Usta, 70 kapi Imuno Plus Ehinacea i jednu jušnu žlicu tinkture Imuno Tonik.

Ne želimo da ovo bude vlažno, nego treba biti suho i treba se mrviti, kao osušeno tijesto, te treba izgledati kao da niste stavili dovoljno tekućine na ovu količinu praha.

Zatim, uz pomoć vilice, izmiješajte ovaj prah dobro i, uz pomoć male žlice, jednostavno ubacite ovaj vlažni puder direktno u usta, svuda i oko mogućih oboljenja.

(Oprez: Zadržati dah, ne udisati dok ubacujete ovaj suhi prah u usta. Iz razloga što je veoma suh, ne bi se trebalo udisati u pluća.)

Zatim, prstima namazati ovaj prah oko zubi i po desnima, te tako ostaviti. Kad se pljuvačka bude miješala s ovim prahom, bolje će natopiti mjesta koja su oboljela. Koristite u velikim količinama da prekrijete oboljenje i područje oko njega.

Pljuvačka će prirodno dodati koliko god je potrebno vlažnosti kako bi ovaj suhi prah postao malo kremastiji, ali želimo da bude suho kako bi izvlačilo otrove.

Neka ostane u ustima barem dva sata. Ja ga nanesem navečer, a zatim odem na spavanje i ostavim ga u ustima cijelu noć. Ne brinite, ostat će tu, a neće nanijeti štetu i ako ga malo progutate.

Vjerojatno ćete vidjeti da je jedan tretman dovoljan za izlječenje infekcije, ali uvijek predlažem da se ovo napravi dvije noći zaredom, kako biste bili sigurni da će nestati.

Zašto i kako ovo uspijeva?

 

Prilično je jednostavno. Formula Crijeva 2 je prvobitno napravljena da djeluje kao sredstvo za izvlačenje, da izvlači i otklanja stari fekalni materijal, gnoj i otrove iz crijeva, ali može to napraviti i na bilo kojem drugom dijelu tijela. Imao sam studenta koji je koristio ovu formulu za izvlačenje otrova iz ruke nakon ugriza zmije otrovnice, i uspijevala je u tome! Ova formula je moćno sredstvo za izvlačenje. Dakle, kada se primjeni na desni, izvlači infekciju direktno iz oboljelog mjesta. Također, smanjuje zapaljenje i apsorbira toksični materijal, kao što to čini i unutar debelog crijeva.

Tonik za zube i desni – Usta, Imuno Plus Ehinacea i Imuno Tonik, čine upravo ono što i mislite – uništavaju bakterije i infekcije nanošenjem na ta područja!

Dakle, s ovom kombinacijom, u ovakvom oblogu, oboljela mjesta nemaju šanse da ne ozdrave. Zapamtite, možete da ponavljate ovu rutinu nekoliko dana ukoliko je potrebno.

Dodatni lijekovi

Oboljenje desni je infekcija unutar usta, tako da, počnite odmah uzimati više češnjaka. Žvačite barem tri češnja sirovog češnjaka svaki dan jedan tjedan. Ovo će ubiti bakterije.

Osim toga, počnite uzimati 100 kapi tinkture Imuno Plus Ehinacea pet puta na dan, dok ne popijete cijelu bočicu. Ovo će zaista ojačati vaš imunitetni sustav. Svaku dozu zalijte preko oboljelog mjesta ili mjesta gdje se nalazilo oboljenje, što će ne samo otupjeti bol, nego će i ubiti bakterije. A zatim, kada progutate, ovo će u istom trenutku početi jačati imunitetni sustav. Ako je potrebno, možete čak natopiti pamučnu krpicu tinkturom Imuno Plus Ehinacea, a zatim istrljajte preko oboljelog ili inficiranog područja.

Također, zapamtite da je upala desni obično znak propadanja zubi i bolesti desni, pa počnite ispirati zube i desni vodom i tonikom za zube i desni – Usta, kako bi bili zdravi. Očistite, a zatim operite zube, a zatim uzmite vodu i 280 kapi tonika (tinkture) Usta razmućenih u vodi. Radite ovo svaki dan nekoliko tjedana kako biste izliječili zube i desni.

Izliječite očeva usta i spasite njegove zube!

Dr. Šulc

IZVOR- drsulc.com

 


21. veljače 2017 by Dina
Komentari isključeni za LIJEČENJE OBOLJENJA DESNI, Dr. ŠULC