LIJEČENJE ŽUČNE VREĆICE U HITNIM SLUČAJEVIMA


landscape-1444895176-g-liverkidneyurinary-165927562

 

1. Prestanite uzimati hranu odmah, što je dobro za svaku akutnu bolest. Uzmite 140 kapi tinkture Probava i 140 kapi tinkture Jetra-žuč u 15 ml tople vode, odmah.

 

2. Napravite i popijte sok za čišćenje jetre i žučne vrećice. U hitnom slučaju, bolje uzmite sok od jabuke i limuna, iako će pomoći sok od bilo kojeg voća. Uzmite najmanje tri češnja češnjaka i tri žličice maslinovog ulja.

 

3. Lezite na desnu stranu i stavite toplu oblogu preko jetre. Ricinusovo ulje preko jetre je također korisno, kao i toplo-hladne obloge ili tuširanje.

 

4. 15 minuta kasnije popijte dve šalice toplog Čaja za detoksikaciju sa 210 kapi tinkture Jetra-žuč u svakoj šalici.

 

5. Kada se bol malo smanji, napravite temeljno čišćenje debelog crijeva pomoću klistira. Opustite se, to možete raditi sat vremena.

 

6. U slučaju dodatnih bolova u predjelu jetre, uzmite dodatnih 140 kapi tinkture Probava i 20 do 40 kapi tinkture Pluća u 30 ml vode.

 

Napomena: Ako budete i dalje osjećali bol nakon sat vremena, ponovite sve ove korake koristeći tri češnja češnjaka i pet jušnih žlica maslinovog ulja. Ne sjećam se da je i jedan pacijent morao ponoviti ovaj postupak više od dva puta prije nego što bi osjetio olakšanje. Pacijent bi potom odmah trebao početi sa 5- dnevnom programom čišćenja jetre koristeći sok za čišćenje jetre i žučne vrećice, formulu Jetra-žuč i Čaj za detoksikaciju. Zapamtite, napad na žučnu vrećicu je poziv da osoba promijeni način života koji više odgovara njegovoj jetri.


06. siječnja 2018 by Dina
Komentari isključeni za LIJEČENJE ŽUČNE VREĆICE U HITNIM SLUČAJEVIMA