LIMUN 10.000 PUTA SNAŽNIJI OD TOKSIČNE KEMOTERAPIJE!


limun

 

Već stoljećima je poznato da je južno voće jedan od najvažnijih saveznika našeg zdravlja, a sada naučnici tvrde da se čak i najteže bolesti mogu spriječiti uz malu pomoć ovih moćnih kiselih plodova.

 

Jedna od najnovijih vijesti iz svijeta medicine jest da namirnica koju svi često koristimo, limun, uništava ćelije raka, odnosno zaustavlja razvoj tumora. Američki naučni institut za zdravlje u Baltimoru nedavno je objavio da je limun moćan prirodni proizvod koji uništava kancerogene ćelije.

 

Utvrđeno je da je limun čak 10.000 puta snažniji od kemoterapije, a što je veoma bitno, pritom ne utječe na zdrave ćelije. Danas se govori o tome da limun ima najblagotvorniji efekt na ciste i tumore. Povoljno utječe na sve oblike raka, a posebno raka pluća, dojke, prostate, debelog crijeva i pankreasa.

 

Vitamin C  popravlja imunitet organizma i usporava proces starenja, dok limunska kiselina neutralizira otrovne materije iz organizma, olakšava probavljanje i pospješuje sagorijevanje masti.

 

Na sreću, limun se može upotrebljavati tijekom cijele godine i to u različitim oblicima – kao limunada, dodatak čajevima,  cijedjenim sokovima, zdravim biljnim varivima, slatkim i slanim  zdravim  prirodnim kolačima …

 

Ne zaboravimo napomenuti da je i kora limuna jestiva i korisna. Limonin iz kore limuna ima antiseptičko djelovanje a flavonoidi potiču razmjenu kisika u tijelu.


24. svibnja 2017 by Dina
Komentari isključeni za LIMUN 10.000 PUTA SNAŽNIJI OD TOKSIČNE KEMOTERAPIJE!