MASNE NASLAGE NA TRBUHU


 

Dragi Dr. Schulze,

 

Što mi preporučujete da bi se oslobodila od masnih naslaga na trbuhu? Ja sam uzimala 30-dnevni detox program i osjećam se odlično od njega, ali još uvijek imam masne naslage na trbuhu, koje nikada nisam imala u svom životu do malo prije više od dvije godine. To se dogodilo nakon što sam bila prisiljena završiti knjigu koju sam pisala i sjedila za računalom dobrih deset sati dnevno u trajanju nekoliko tjedana. Imam 73 godine. Pazim što jedem. Ne pijem sodu, pivo, alkohol, i smanjila sam svoje porcije hrane na pola. Ali ja se jednostavno ne mogu osloboditi od izgleda “trudnice u 5-om mjesecu trudnoće” POMOĆ!

 

Shirley L.

 

Dragi Shirley,

 

Prvo, čestitam na odrađivanju mog 30-dnevnog detoks programa, pogotovo jer imaš 73. godine. A, zvuči kao što da si razvila i vrlo zdrav način života također, dobar posao!

 

Dalje, pročitaj moj odgovor ispod odgovora Megan S.pod nazivom  “Problemi sa gubitkom težine”.

 

Treće, koristite neke specifične pokrete da „naciljate“ masnoće na trbuhu. Nekoliko prijedloga će biti nekoliko trbušnjaka, zakretanje trupa, bočna naginjanja i čučnjevi i svaki pokret koji izgrađuje tvoj trbuh i trbušne mišiće.

 

Shirley, nisi sama, mnogi Amerikanci imaju masne naslage na  trbuhu. To je razlog zašto postoji toliko reklama za brojne strojeve za trbušnjake. No, glavni način za otapanje masti je da smanjite unos kalorija tako što smanjuje količinu masti i kalorija koje konzumiramo, a istovremeno povećavate svoju aktivnost i pokrete, (tvoje kalorije će izgorjeti). Pri tome će se otopiti mast s trbuha i cijelog tijela. Za to jednostavno treba vremena.

 

O da, i četvrto,imaš 73 godine, pa budi pametna, kreni polako i izgradi svoju snagu i izdržljivost, i zabavi se radeći to!

 

O da, opet, napravi moj 5-dnevni detoks crijeva. To je moj najpoznatiji biljni program za  “Izravnavanje trbuha“

 

Nastavi sa svojim odličnim, zdravim i zabavnim životom,

 

– Dr. Schulze

 


04. svibnja 2017 by Dina
Komentari isključeni za MASNE NASLAGE NA TRBUHU