METODA HLADNE PLAHTE


1012648_481349621948406_10781940_n

Ako ste na programu za neizlječive bolesti, metodu sa hladnom plahtom primjenjujte jedanput tjedno. Evo kako izgleda postupak u tri koraka:

PRVI KORAK: Uđite u KADU PUNU VRUĆE VODE. Treba da bude mnogo vruća, ali ne toliko da vas opeče, već koliko može da se izdrži. Prije nego što uđete u kadu, neka netko za vas u vodu ubaci po 30 mg ili više ljute mljevene paprike, đumbira i suhe slačice. Nabavite kvalitetnu i jaku slačicu. Predio genitalija dobro namažite vazelinom, da biste ga zaštitili. Biljna ulja nisu od koristi. Paprika, đumbir i slačicu treba staviti prvo u vrećice, pa onda u vodu. Ako ih ne stavite u vrećice, začepit ćete odvod i nastat će nered. Ako nemate nekih krpa, najbolje je da izrežete na kvadrat jednu staru majicu i u nju stavite po šaku korijena đumbira, ljute paprike i sjemena slačice, po mogućsnosti usitnjene, ili u bilo kom obliku. Stavite u to, zavežite nekim kanapčićem, ubacite u vrelu kupku i nekoliko puta stisnite tokom deset minuta, prije nego što uđete u kadu.

Da biste još brže povisili temperaturu, pijte VRUĆE BILJNE ČAJEVE dok ste u kadi. Ričard Šulc kaže: „Za odrasle je najbolji gorki diaforetični (koji povisuje temperaturu) čaj od stolisnika. To je preporučivao dr Kristofer.” Rekao mi je ovako: „Ja više volim čaj od đumbira, kao i većina ljudi. On zaista stimulira digestivni sistem, izaziva znojenje, djeluje diaforetično i svi ga piju. Stolisnik je odličan, ali znate, ja uvijek gledam da nađem šta mogu po marketima? Dakle, stolisnik jest odličan, ali šta ako je
ovdje zima? Pa, onda da vidim šta mogu da kupim u dućanu?” Tamo obično možete da kupite đumbir, a ako ga nema svježeg, samo uzmite onaj u konzervi u odsjeku sa začinima. Tamo možete uzeti i ljutu papriku i slačicu, đumbir za kupku i đumbir za biljni čaj. Ako treba, možete uzeti mljevene, iscijeđene češnjeve češnjaka. Sada, dakle, imate sve što vam je potrebno za ubacivanje u debelo crijevo. Sve što je potrebno za primjenu metode sa hladnom plahtom možete nabaviti u dućanu.
Popijte što više šalica čaja, ali minimum je šest. Ako vam se vrti u glavi ili imate osjećaj kao da ćete pasti u nesvijest, neka vam neko na čelo stavi HLADAN RUČNIK ili OBLOGU. Također, postoje i DVIJE VRSTE TINKTURA koje morate imati pored sebe: tinkturu od ljute paprike ( CIRKULACIJA ) i tinkturu od lobelije ( LOBELIJA ). Paprika sprječava da dođe do nesvjestice, a lobelija zaustavlja grčeve koji se ponekad javljaju po cijelom tijelu.

Neka vam netko ubrizga u usta tinkturu od ljute paprike AKO PADATE U NESVIJEST. To će vas povratiti. Kada dođete do točke da više ne možete izdržati ni sekundu više, vaš pomagač vam treba pomoći da izdržite još 5 minuta. Do tada ćete možda biti u suzama. Kod većine ljudi je tako. Kada izađete iz kade, vaš pomagač treba da vas omota PLAHTOM KOJA JE BILA U LEDENOJ VODI. To treba biti plahta koja je stajala u deset kilograma leda. On nije prohladan, već ledeno hladan. Vi ga nećete ni primijetiti. Vi ćete biti skroz na drugom svijetu u mislima. Poslije toga, pomagač vas treba smjestiti u krevet i preći na sljedeći korak.

DRUGI KORAK: Trebate biti uvijeni u čistu, bijelu, PAMUČNU PLAHTU (bez sintetike), veličine dva puta veće od kreveta, koja je prethodno bila potopljen u ledenoj vodi. Krajeve plahti treba zavezati, tako da je ne možete otkloniti. Ta plahta će UPITI OTROVE koje će vaša koža izbaciti, kao posljedicu maloprijašnje tople kupke.
Krevet se spremi tako što se preko dušeka stavi plastični ili gumeni materijal, a preko toga plahta od pamuka, vune, platna ili svile (bilo koji materijal što diše, samo ne sintetika). Na to, onako uvijeni u onu plahtu, legnete, pa se preko vas stavi još jedna suha plahta bez sintetike. Preko toga se potom pokrijete nesintetičkom dekom.

TREĆI KORAK: Stopala su otkrivena. Ona i člankovi se namažu maslinovim uljem, a obloga od češnjaka, koju ste napravili sa octom, stavlja se na tabane, u cilju sprječavanja bilo kakve vrste infekcije. Koristite gazu od oko 5 cm ili poderite neku bijelu pamučnu krpu da vam posluži kao zavoj i da zadrži pastu na tabanima. Preko toga obucite bijele pamučne ili vunene čarape. Potom se preko stopala ponovo stavlja hladna, vlažna plahta. Kraj te plahte biti će zavezan, tako da ćete biti kao u jednoj vlažnoj vrećici. Preko toga se stavljaju suha plahta i deka, kako bi vam bilo toplo. Ako vam se bude išlo u WC, slobodno mokrite u krevetu, nemojte micati plahtu. Mokraća neće ništa poremetiti, a nije vrijedno toga da se sve miče i obloga od češnjaka ponovo primjenjuje. U takvom položaju OSTAJETE PREKO NOĆI. Do jutra plahte će biti obojene raznim bojama uslijed izvlačenja otrova iz vašeg tijela. Dr Kristofer je rekao da oni nekad poprime sve nijanse ljubičaste, žute, crne i zelene. To su toksini koji su godinama bili u tijelu oboljele osobe, a ponekad i cijelog života do tada. Ujutro se uz pomoć TOPLOG OCTA i VODE (pola-pola omjer) obrišete, kako bi se iz pora otklonili ostaci toksina. Zatim obučete čistu odjeću i legnete.
Možete samo piti sokove od voća i povrća, biljne čajeve i dosta negazirane vode, kao i voće jedan do tri dana, u cilju kompletnog pročišćenja tijela.


26. svibnja 2019 by Dina
Komentari isključeni za METODA HLADNE PLAHTE