PRIRODNI LIJEK ZA DIJAREJU


Prvo, kada imate bilo koji problem sa sustavom za probavljanje, od plinova, grčeva, neprobavljanja, gorušice, vraćanja kiseline, mučnine, sve do dijareje, i sve između toga, uvijek koristite tonik za probavu (formula Probava). 70 kapi ove tinkture u pola decilitra vode, pomoći će da vam se probavljanje uravnoteži, povećat će peristaltiku koja zaustavlja mučninu, oslobađa od grčeva i svih simptoma koje sam spomenuo.

Za dijareju, koristite 70-100 kapi tinkture Probava u pola do jednom decilitru vode nekoliko puta dnevno. Čak i za dijareju, tonik za probavu je sjajan, naročito kad su u pitanju plinovi, nadutost, grčevi i bolovi. Najbolji lijek za dijareju koji ne radi protiv vašeg tijela, već mu pomaže na mnoge načine, jest formula Crijeva 2. Prvo i najvažnije, aktivni ugalj u ovoj formuli (zato ima tamnu boju) upija i neutralizira svaku toksičnu bakteriju i otrov, izolira je i čini je bezopasnom. Zbog toga možete naći ugalj u svakom filteru za vodu. On upija preko 3.000 poznatih štetnih bakterija, mikroorganizama i drugih kemikalija, toksina i otrova. Ako uglju u filteru za vodu promakne bakterija, ugalj u mojoj formuli Crijeva 2 će je opaziti.

Kada popijete ovu formulu, njezin sadržaj počinje upijati ono što prouzrokuje dijareju čim uđe u crijeva. Bentonit glina u ovoj formuli može apsorbirati toksične štetne supstance i do 30 puta više od svoje težine, i izvlači ovaj toksični materijal iz vaših crijeva. Također, preporučuje se da se pije sa cijeđenim sokom od jabuke koji sadrži voćni pektin, i koji uklanja ostale vrste toksičnog materijala i ostataka.

Biljke iz ove formule upijaju, neutraliziraju i čine bezopasnim sav otrovni materijal dok je on još uvijek u vašim crijevima. Pored toga što neutraliziraju, one prirodno zgrušavaju tekuću stolicu tako da ona izlazi u čvršćem obliku. Drugo, sluzne biljke kao što su laneno sjemebijeli sljez i voćni pektin čine da stolica bude oformljena, želatinozna, iako može biti još uvijek česta sve dok se sve bakterije ne izbace. To je ugodan odmor od dijareje u vidu smeđe vode. Umjesto čestih tekućih pražnjenja, imat ćete manje čestu i djelomično oformljenu stolicu. Ne samo da je to ugodnije, već će vam pomoći da izbjegnete hemoroide. Sluzne biljke ublažavaju zapaljenu, oštećenu i krvavu crijevnu sluzokožu, i brzo je liječe.

Uzmite jednu čajnu žličicu ove formule, najmanje pet puta dnevno, promućkajte u tekućini kako je označeno na pakiranju, a možete je koristiti na svaki sat ako je potrebno. Ne jedite ništa čvrsto dok ne ozdravite. Također, znam da ne razmišljate da idete češće u toalet u ovakvoj situaciji, ali dijareju često prati zatvor tako da imajte uz sebe formulu Crijeva 1 i formulu Crijeva 2 i čekajte. Nekoliko dana nakon trovanja hranom ili putničke dijareje, predstavlja odlično vrijeme za kompletan petodnevni program čišćenja crijeva. Dijareja se dešava. Svako je doživi u nekom trenutku, bilo da ste svjetski putnik ili povremeno jedete u susjednoj roštiljnici. Najbolji način da izbjegnete dijareju jeste da pijete čistu vodu i jedete čistu hranu, naročito kada putujete. Ali budite spremni, i uvijek imajte formulu Crijeva 2 kod kuće, u autu, ili uz sebe na putovanju.

Preuzeto iz knjige „5-dnevni program čišćenja crijeva“ ; PDF ; štampano izdanje

 


12. veljače 2017 by Dina
Komentari isključeni za PRIRODNI LIJEK ZA DIJAREJU