ZAPITAJ STOKU – NAUČIT ĆE TE…


 

Medicinska praksa bilježi slučaj čovjeka koji je obolio od raka i koji je odbio da se liječi na klasičan medicinski način jer je izgubio povjerenje u službenu medicinu. Pošto je znao da je koza čista životinja koja bira šta jede i pije, odlučio je da prati šta radi ova životinja i da je oponaša – jeo je i pio ono što je koza jela i pila, bio je fizički aktivan kao koza, provodio vrijeme na suncu, odlazio na vrijeme na spavanje, izbacio sve otrove iz upotrebe – i ozdravio je.

 

Biblijski tekst kaže: „Zapitaj stoku – naučit će te, ili ptice nebeske – kazat će ti, ili se zanimaj za zemlju – naučitće te, i ribe će ti morske pripovjediti (Jov 12,7-8)


Jednostavnim približavanjem prirodi i upoznavanjem sa prirodnim zakonima pred nama se otvaraju neslućene mogućnosti u domenu zdravlja, snage i izdržljivosti. Dovoljno je samo nekoliko dana primjenjivati dobre navike i doživjeti velika pozitivna iskustva. Ukoliko su te navike pokrenute zdravom i jakom motivacijom, dobijeni rezultati dobijaju karakteristike natprirodnog.


17. prosinca 2017 by Dina
Komentari isključeni za ZAPITAJ STOKU – NAUČIT ĆE TE…