Program za čišćenje organizma


Program za čišćenje organizma – općenito:

 Program čišćenja organizma temelji se na korištenju cjeđenih sokova i sirove biljne hrane, kao i uzimanju biljnih preparata (tinktura i čajeva).

Preporučujemo da pročitate knjigu „Načela zdravog života“ i da živite u skladu sa tim principima, kao i da primjenite navedeni program čišćenja i jačanja organizma naveden u knjizi „30-dnevni program čišćenja organizma“, a za one zainteresiranije i da čitate knjigu „Lečenje neizlečivih bolesti“ radi dubljeg shvaćanja važnosti čišćenja organizma kod liječenja najtežih bolesti.

To znači da biste trebali napraviti sljedeće:

1. 5-10 dana svake večeri čišćenje crijeva korištenjem formule Crijeva#1, a preko dana korištenjem formule Crijeva#2.

2. u isto vrijeme, 5-10 dana da budete samo na cjeđenim sokovima, 2-4 litara dnevno, pije se oko 2,5 dl na svakih sat ili sat i po (vode pijete koliko zelite). Najbolji jednostavan sok je 50% mrkva, 30% cikla, 20% jabuka. Napravite ujutru 2 litre soka i stavite u frižider, pa kad popijete, napravite novu količinu. Nakon toga prelazite na sirovu biljnu hranu. Idealno je ako možete biti svih 30 dana na sokovima. Ako ne možete bez kuhane hrane, uzimajte i nju. Ali, što više sirovo, to bolje. Od pijenja samo sokova i vode nećete biti gladni. Ukoliko budete na sokovima potrebno je raditi i klistiranje barem 2 puta tjedno.

3. u isto vrijeme, 30 dana da uzimate tinkture i čajeve za čišćenje i jačanje organizma, i to sljedeće:

– Prve i treće sedmice: Detoks+, Jetra-zuč i Čaj za detoksikaciju

– Druge i četvrte sedmice: Imuno+, Bubrezi-mjehur i Čaj za bubrege i mjehur

– Svih 30 dana uzimajte tinkturu Cirkulacija.

Tinkture i čajevi se piju tri puta dnevno, prema uputstvu na bočici, tako što se najprije u pola decilitra soka ili vode nakapa jedna tinktura, pa se popije, i sačeka par minuta. Onda se po istom obrascu uzima sljedeća, i sve tinkture redom.

4. Trebate raditi tuširanje toplom i hladnom vodom, kao što je navedeno u knjizi, a naročito na dijelu tijela gde je oboljenje (to je dobro zbog cirkulacije). Možete se masirati sami, ili da vas netko masira, što češće, bar tri puta dnevno, također zbog cirkulacije (može vas masirati bilo tko). Trebate se što više kretati.  Kod najtežih bolesti loše cirkulacije poželjno je i dobro četkanje kože.

5. Po pitanju prehrane, pića i poroka, ako želite vrhunske rezultate, morate izbaciti sve namirnice životinjskog podrijetla i sve proizvode iz prodavaonice (keksevi, čokolade, sokovi, i druge stvari iz konzervi i vrećica, kao i sve navodno „integralne“ proizvode). Dakle, možete konzumirati samo vodu i hranu sa pijace (voće, povrće, žitarice, orašasti plodovi, ljekovito bilje, čisti biljni lijekovi). Što više sirovo, to bolje. Ako „ne možete“ bez prerađene hrane, možete ponekad uzeti neko kuhano povrće (pire krumpir, kuhani grašak, grah, kuhane žitarice…), ali sirovo je najbolje dok potpuno ne ozdravite, a i poslije bi bilo dobro da se što više tako hranite.

6. Kavu, cigarete, alkohol, čokolade, bijeli šećer,ostale slatkiše i gazirane sokove ne smijete ni pomirisati, a kamoli konzumirati.

7. Na oboljela mjesta trebate  stavljati 15 dana obloge od ricinusovog ulja preko noći, kao i preko dana u trajanju od 5 sati. Ove obloge su jako dobre za izvlačenje otrova. Ovo se podrazumijeva kao obavezno za teško oboljele osobe.

Ako koristite tablete, polako ih izbacujte kako napreduje izlječenje. Tempo izbacivanja lijekova morate sami odrediti u skladu sa saznanjima koje dobijete iz knjiga i u skladu sa konzultacijama sa stručnom osobom.

8. Ukoliko osoba želi biti potpuno informirana o tome što prvo napraviti, kako se čvrsto postaviti prema rješavanju problema,  kako se uspješno održati u istrajnosti, vidjeti iskustva izliječenih i provjeriti znanstvene činjenice, može  pročitati sljedeće knjige sa naše stranice pod odjeljkom  „KNJIGE“ :

  1. Budi smiren bićeš zdrav
  2. 30-dnevni program čišćenja organizma
  3. 5-dnevni program čišćenja jetre
  4. Načela zdravog života
  5. Kako sam pobedila rak
  6. Lečenje neizlečivih bolesti
  7. Medicina i Biblija
  8. Moć zdravlja